Publikavimo data: 2024-06-22
Bulvių dešrelės su pusiau rūkyta dešra ir sūriu
Jūsų dėmesiui pristatau neįprastą patiekalą - bulvių dešreles su dešra ir sūriu. Patiekalas gaunasi įdomus savo išvaizda ir skoniu. Pusiau rūkyta dešra ir prieskoniai suteikia bulvėms pikantiškumo, o sūris ir sviestas - kreminės konsistencijos natų. Paruoškite šį originalų patiekalą savo šeimai ir draugams ir nustebinkite juos neįprastu receptu.
Žingsnis 1
Paruoškite visus receptui reikalingus produktus. Nulupkite ir nuplaukite bulves.
Žingsnis 2
Bulves perpjaukite pusiau ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (priklausomai nuo bulvių veislės, apie 30-40 minučių).
Žingsnis 3
Sūrį ir pusiau rūkytą dešrą sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Nusausinkite virtas bulves ir sudėkite jas į gilų dubenį. Sutrinkite bulves bulvių trintuvu.
Žingsnis 5
Į bulvių košę suberkite tarkuotą sūrį, dešrą ir kukurūzų krakmolą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Iš mišinio suformuokite dešreles ir sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
Žingsnis 7
Suminkštėjusį sviestą sumaišykite su paprika ir česnaku.
Žingsnis 8
Aptepkite bulvių dešreles sviesto mišiniu ir 15 minučių pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos