Cukinijų ikrai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Cukinijų ikrai keptuvėje

Cukinijų ikrai keptuvėje - tai nepaprastai skanus keptų daržovių gabalėlių paruošimas. Cukinijų ikrai ruošiami keptuvėje su augaliniu aliejumi. Recepto ingredientų sąraše - šviežios sezoninės daržovės: cukinija, morkos, svogūnai, pomidorai, česnakai. Tai ištisas naudingų medžiagų lobynas, kurį greitai apkepus ir konservavus galima išsaugoti žiemai. Cukinijų ikrai yra mažai kaloringas ir lengvai virškinamas produktas, populiarus tarp besilaikančiųjų dietų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cukinijų ikrai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje aukštais kraštais augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir česnakus. Po 2-3 minučių sudėkite morkas. Kepkite 4-5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę sudėkite griežinėliais pjaustytą cukiniją, maišydami kepkite 3-5 min. Į keptuvę sudėkite pomidorus.

Žingsnis 2

Cukinijų ikrai keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite ikrus. Į daržoves suberkite druską, cukrų, pipirus, lauro lapą ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir troškinkite 35-40 minučių. Daržoves sutrinkite į tyrę naudodami blenderį. Ikrus pašildykite ant silpnos ugnies iki virimo, supilkite actą, išmaišykite, perpilkite į stiklainius ir uždarykite dangteliais. Konservus apvyniokite antklode, kol visiškai atvės. Cukinijų ikrus laikykite vėsioje patalpoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos