Publikavimo data: 2024-06-15
Cukraus skrebučiai
Saldžiųjų skrebučių patiekimo tradicija atsirado XIV a. Anglijoje ir Prancūzijoje. Skrudinta duona su cukrumi - tai užkandis, kuriam paruošti reikia ne daugiau kaip 15 minučių. Jei norite, vietoj įprasto cukraus galite naudoti skystą medų. Svarbu, kad produktas būtų natūralus. Saldų sumuštinį galima patiekti su uogų sirupu, šokoladu, džemu, papuošti šviežiomis uogomis, vaisiais ar mėtų lapeliais.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių mišinį. Vištienos kiaušinius sudaužykite į atskirą indą, suberkite cukrų ir lengvai suplakite. Į ingredientus supilkite pieną ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Duonos riekes gerai pamirkykite kiaušinio mišinyje ir iš karto apkepkite. Kepkite skrebučius, kol paruduos, maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Pabarstykite trupučiu cinamono.
Kategorijos