Gardūs koldūnai su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gardūs koldūnai su avietėmis

Varenyky su avietėmis yra nacionalinis ukrainiečių virtuvės patiekalas. Šis patiekalas turi specifinį saldų poskonį. Varenyky su avietėmis yra išskirtinis desertas. Patiekalas gali būti patiekiamas kaip desertas arba kaip pietų patiekalas. Vareniki būna labai švelnūs, kvapnūs ir skanūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs koldūnai su avietėmis Žingsnis 1
Paimkite dubenėlį ir supilkite į jį kefyrą. Tada įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir 1 šaukštelį cukraus.

Žingsnis 2

Gardūs koldūnai su avietėmis Žingsnis 2
Tada suberkite miltus ir suberkite juos į dubenį. Šaukštu išminkykite tešlą. Taip pat į tešlą įpilkite augalinio aliejaus ir leiskite tešlai pastovėti.

Žingsnis 3

Gardūs koldūnai su avietėmis Žingsnis 3
Sumaišykite miltus su soda ir supilkite ant stalo. Supilkite tešlą ir minkykite, kol taps elastinga. Suimkite tešlą į gumulą ir uždenkite maistine plėvele. Palikite 15-20 minučių pailsėti.

Žingsnis 4

Gardūs koldūnai su avietėmis Žingsnis 4
Imkite tešlą, iškočiokite ploną sluoksnį ir formelėmis išpjaukite apskritimus. Sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Gardūs koldūnai su avietėmis Žingsnis 5
Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Tada pasūdykite ir sudėkite koldūnus. Virkite juos 4 minutes. Kai koldūnai bus paruošti, sudėkite juos į lėkštę ir užpilkite ištirpintu sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos