Gausus maltinukas su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Gausus maltinukas su malta mėsa

Mantas yra Azijos virtuvės patiekalas. Patiekalas paprastas, lengvas ir kupinas įvairių skonių. Patiekalo išskirtinumas - jo įdaras. Jis tinka šeimos vakarienei. Įdaras savo sultimis įsigeria į tešlą, todėl patiekalas turi sultingą ir įdomų poskonį. Patiekalo forma labai neįprasta ir patogi.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.63/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausus maltinukas su malta mėsa Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir įpilkite į jį vandens. Tada įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir druską. Gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 10-15 minučių. Kiaulieną ir jautieną sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Gausus maltinukas su malta mėsa Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Į maltą mėsą sudėkite svogūnus ir bulves. Įberkite druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, įpilkite šiek tiek šalto vandens. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Gausus maltinukas su malta mėsa Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis ir plonai iškočiokite. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdaro ir formuokite mantas.

Žingsnis 4

Gausus maltinukas su malta mėsa Žingsnis 4
Suklijuokite dvi priešingas apskritimo puses centre taip, kad susidarytų išilginė linija. Tada laisvų kraštų vidurį priklijuokite statmenai linijai, o gautas "ausis" sujungkite poromis ir sutvirtinkite kraštus. Gausite uždarą mantą.

Žingsnis 5

Gausus maltinukas su malta mėsa Žingsnis 5
Į slėginę viryklę įdėkite suformuotą mantą. Garinkite 40-45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos