Publikavimo data: 2024-06-15
Grybais įdarytos bandelės
Bandelės su įvairiais įdarais yra viena populiariausių kepinių rūšių. Jų skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Tačiau daugeliui šiuolaikinių šeimininkių šis patiekalas atrodo pernelyg varginantis. Siūlome jums originalų bandelių, kurios kepamos ne su įdaru, o įdarytos, receptą. Jos paruošiamos daug greičiau nei tradiciniai kepiniai.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite svogūnus. Kepkite, kol įgaus auksinę spalvą. Pievagrybius nulupkite ir supjaustykite mažais griežinėliais, sudėkite prie svogūnų ir viską kartu pakepinkite.
Žingsnis 2
Kai grybai bus beveik paruošti, supilkite grietinėlę ir troškinkite, kol skystis išgaruos. Tai labai svarbu, nes kitaip bandelė sumirksės ir praras formą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Nupjaukite bandelių viršų, pašalinkite trupinius, sudėkite įdarą ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite įdarytas bandeles į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 10 min. tokioje temperatūroje. Sūris turi būti visiškai išsilydęs.
Kategorijos