Įdaryta vištienos krūtinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Įdaryta vištienos krūtinėlė

Vištienos krūtinėlė yra gana sausa ir pluoštinė skerdenos dalis, tačiau ji taip pat labai sveika. Kad patiekalas būtų sultingesnis, krūtinėlę geriau įdaryti. Yra daugybė įdaro variantų. Šis receptas tinka aštrumo mėgėjams. Vištienos filė įdaryta sūriu, česnaku ir pipirais. Svarbiausias gaminimo elementas - tinkamai padaryta krūtinėlės kišenė įdarui. Ji turi būti pakankamai gili ir plati, kad būtų galima įpilti įdarą. Kepant įdaras neturi iškristi.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryta vištienos krūtinėlė Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje aliejuje 2-3 min. pakepinkite česnaką, saldžiąją ir aštriąją papriką. Sudėkite grietinėlės sūrį ir mocarelos sūrį. Kepkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Įdaryta vištienos krūtinėlė Žingsnis 2
Paruoškite įdarytas vištienos krūtinėles. Padarykite filė skylutes. Pabarstykite mėsą pipirais ir druska. Į vidų sudėkite faršą. Skylutes sutvirtinkite dantų krapštukais ir sudėkite į kepimo formą. Uždenkite pergamentu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos