Publikavimo data: 2024-05-20
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė yra gana sausa ir pluoštinė skerdenos dalis, tačiau ji taip pat labai sveika. Kad patiekalas būtų sultingesnis, krūtinėlę geriau įdaryti. Yra daugybė įdaro variantų. Šis receptas tinka aštrumo mėgėjams. Vištienos filė įdaryta sūriu, česnaku ir pipirais. Svarbiausias gaminimo elementas - tinkamai padaryta krūtinėlės kišenė įdarui. Ji turi būti pakankamai gili ir plati, kad būtų galima įpilti įdarą. Kepant įdaras neturi iškristi.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje aliejuje 2-3 min. pakepinkite česnaką, saldžiąją ir aštriąją papriką. Sudėkite grietinėlės sūrį ir mocarelos sūrį. Kepkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytas vištienos krūtinėles. Padarykite filė skylutes. Pabarstykite mėsą pipirais ir druska. Į vidų sudėkite faršą. Skylutes sutvirtinkite dantų krapštukais ir sudėkite į kepimo formą. Uždenkite pergamentu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos