Įdaryti vištienos blauzdelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Įdaryti vištienos blauzdelės

Iš dažniausiai naudojamų produktų galima pagaminti išskirtinį patiekalą, pavyzdžiui, įdarytą vištienos blauzdelę. Receptai neriboja paruošimo būdo: kojas galima kepti orkaitėje arba kepti ant keptuvės, į vištienos faršą dėti sūrio, žolelių ar grybų, naudoti įvairias prieskonių puokštes ir prieskonius. Įdarui geriau imti kietąjį sūrį - pavyzdžiui, "rusišką", "gouda", "maasdam".
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įdaryti vištienos blauzdelės Žingsnis 1
Paruoškite vištienos šlauneles. Nuo blauzdų pašalinkite odą, jei reikia, peiliu. Stenkitės nepažeisti formos vientisumo. Nupjaukite nedidelį kaulo gabalėlį su oda.

Žingsnis 2

Įdaryti vištienos blauzdelės Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nupjaukite mėsą nuo kaulo ir susmulkinkite ją blenderiu. Keptuvėje su trupučiu saulėgrąžų aliejaus 3-5 min. pakepinkite svogūnus. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, tarkuotą sūrį ir pakepintus svogūnus. Suberkite aitriąją papriką, papriką, juoduosius pipirus ir druską. Įmaišykite grietinę ir česnaką.

Žingsnis 3

Įdaryti vištienos blauzdelės Žingsnis 3
Įdarykite blauzdas ir apkepkite jas keptuvėje. Įdaru sandariai pripildykite blauzdos odą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite blauzdas ir kepkite iš visų pusių 3-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos