Kepti obuoliai su riešutais ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepti obuoliai su riešutais ir medumi

Šį receptą tinka ruošti rudenį, yra didelė obuolių įvairovė. Kepti su riešutais vaisiai išlaiko visas naudingąsias savybes. Patiekalas gaunasi labai skanus ir kvapnus.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepti obuoliai su riešutais ir medumi Žingsnis 1
Iš obuolių pašalinkite šerdį arba išpjaukite šiek tiek minkštimo nuo minkštimo viršaus. Riešutus sutarkuokite arba susmulkinkite peiliu. Sumaišykite su medumi.

Žingsnis 2

Kepti obuoliai su riešutais ir medumi Žingsnis 2
Gautą mišinį šaukštu sudėkite į obuolius. Pašaukite į 180 ℃ įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos