Kreminis spagečių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Kreminis spagečių padažas

Kreminis padažas spagečiams priklauso italų virtuvei, kurioje makaronai nuo seno yra nacionalinis patiekalas. Padažu italai vadina bet kokį makaronų įdarą, kuris gali būti pagamintas iš mėsos, žuvies ar jūros gėrybių. Kreminiam makaronų padažui pagaminti reikės sūrio, grietinėlės ir prieskonių. Naudokite 20 % riebumo grietinėlę. Juos taip pat galima pakeisti riebia grietine arba pienu, jei į jį įmaišysite šiek tiek skrudintų miltų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
268 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis spagečių padažas Žingsnis 1
Nedidelį puodą statykite ant vidutinės ugnies, supilkite grietinėlę, augalinį aliejų ir sūrį. Retkarčiais pamaišykite. Kai padažas pradės virti, sumažinkite ugnį ir įberkite druskos, pipirų ir bazilikų. Maišykite padažą, kol sūris ištirps. Toliau maišykite, kol padažas taps vientisas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos