Publikavimo data: 2024-04-01
Kreminis spagečių padažas
Kreminis padažas spagečiams priklauso italų virtuvei, kurioje makaronai nuo seno yra nacionalinis patiekalas. Padažu italai vadina bet kokį makaronų įdarą, kuris gali būti pagamintas iš mėsos, žuvies ar jūros gėrybių. Kreminiam makaronų padažui pagaminti reikės sūrio, grietinėlės ir prieskonių. Naudokite 20 % riebumo grietinėlę. Juos taip pat galima pakeisti riebia grietine arba pienu, jei į jį įmaišysite šiek tiek skrudintų miltų.
Žingsnis 1
Nedidelį puodą statykite ant vidutinės ugnies, supilkite grietinėlę, augalinį aliejų ir sūrį. Retkarčiais pamaišykite. Kai padažas pradės virti, sumažinkite ugnį ir įberkite druskos, pipirų ir bazilikų. Maišykite padažą, kol sūris ištirps. Toliau maišykite, kol padažas taps vientisas.
Kategorijos