Publikavimo data: 2024-04-08
Kukurūzų košė
Kukurūzų košė yra mėgstamiausias moldavų, rumunų ir italų patiekalas. Žinoma daug kukurūzų kruopų virimo receptų. Tai skanus ir labai naudingas produktas. Kukurūzų kruopos turi mažai kalorijų ir jose nėra glitimo. Kukurūzų produktų ypatybė yra ir atsparumas terminiam apdorojimui. Tai reiškia, kad išvirtos kruopos išlaiko visus naudingus vitaminus ir mikroelementus. Į klasikinį kukurūzų košės receptą įeina pienas, sviestas, cukrus ir druska.
Žingsnis 1
Išvirkite košę. Į verdantį pasūdytą vandenį supilkite košę, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Supilkite karštą pieną, lengvai pasūdykite, suberkite cukrų, sudėkite sviestą, išmaišykite ir toliau virkite ant mažos ugnies dar 15-20 minučių.
Kategorijos