Kukurūzų košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kukurūzų košė

Kukurūzų košė yra mėgstamiausias moldavų, rumunų ir italų patiekalas. Žinoma daug kukurūzų kruopų virimo receptų. Tai skanus ir labai naudingas produktas. Kukurūzų kruopos turi mažai kalorijų ir jose nėra glitimo. Kukurūzų produktų ypatybė yra ir atsparumas terminiam apdorojimui. Tai reiškia, kad išvirtos kruopos išlaiko visus naudingus vitaminus ir mikroelementus. Į klasikinį kukurūzų košės receptą įeina pienas, sviestas, cukrus ir druska.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kukurūzų košė Žingsnis 1
Išvirkite košę. Į verdantį pasūdytą vandenį supilkite košę, išmaišykite ir virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių. Supilkite karštą pieną, lengvai pasūdykite, suberkite cukrų, sudėkite sviestą, išmaišykite ir toliau virkite ant mažos ugnies dar 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos