Publikavimo data: 2024-05-20
Orkaitėje keptos įdarytos cukinijos su vištiena ir kiauliena
Cukinija yra švelnaus skonio, todėl puikiai dera su įvairiais produktais - mėsa, daržovėmis, sūriais, grūdais, makaronais. Galite paruošti skanių įdarytų cukinijų kepsnelių orkaitėje. Žingsnis po žingsnio receptą sudaro įdaro ir cukinijos paruošimas įdarui. Įdaras ruošiamas iš kiaulienos ir vištienos lygiomis dalimis. Paruošimas greitas ir visai nesudėtingas.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Majonezą sumaišykite su petražolėmis, krapais, česnako skiltele, juodaisiais pipirais ir dviem žiupsneliais kalendros.
Žingsnis 2
Pasigaminkite maltos mėsos. Sumalkite svogūną, 2 skilteles česnako per trintuvą. Įdėkite kiaušinį, juodųjų pipirų, žiupsnelį kalendros, supjaustytus pomidorus, maltą mėsą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite cukiniją, įdarytą malta mėsa. Kepimo skardą išklokite folija, patepkite augaliniu aliejumi. Išdėliokite cukinijų kepsnelius. Vidų ištepkite majonezo padažu. Įdarykite jas malta mėsa. Ant viršaus vėl užtepkite padažo. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, pabarstykite kebabus ant viršaus sūriu, įdėkite atgal į orkaitę ir baigkite kepti.
Kategorijos