Publikavimo data: 2024-05-12
Pasninko pupelių sriuba
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir šiaudeliais arba kubeliais supjaustykite bulves.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Įdėkite lauro lapą ir sudėkite kopūstus bei bulves. Virkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
Žingsnis 3
Morkas ir svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o česnaką susmulkinkite. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę, pateptą aliejumi. Kepkite 8-10 minučių.
Žingsnis 4
Į apkeptas daržoves sudėkite konservuotas pupeles ir 3 valgomuosius šaukštus pomidorų pastos. Gerai išmaišykite ir 2-3 min. troškinkite po dangčiu, tada sudėkite raudonųjų pipirų žirnelius.
Žingsnis 5
Gautą mišinį supilkite į puodą su kopūstais ir bulvėmis. Sriubą išmaišykite, pasūdykite ir virkite dar 3-5 minutes.
Žingsnis 6
Supilkite sriubą į lėkštes, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos