Publikavimo data: 2024-05-25
Saldūs vyšniniai keksiukai
Vyšnios yra įprastas kepinių ingredientas, o koldūnams uogos suteikia malonios rūgštelės, palankiai nuspalvina tešlos skonį ir suteikia gaminiui naudingų savybių. Tokių produktų kepimas - vienas malonumas virėjui. Dėkingi bus ir vaikai, ir draugai, jei vaišins juos tokiais kepiniais. Svarbiausia, kad tokių kepinių produktai nekainuoja daug pinigų.
Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje su šaukštu cukraus. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Tada supilkite šiltą pieną, vanilę, kiaušinį, suminkštintą sviestą, likusius miltus ir užminkykite tešlą. Palikite pakilti apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Stikline ar puodeliu išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno jų vidurį dėkite po šaukštą vyšnių ir cukraus, uždenkite kitu apskritimu ir užspauskite.
Žingsnis 3
Kepkite koldūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių. Patikrinkite, ar keksiukai gražiai parudavę.
Kategorijos