Saldūs vyšniniai keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Saldūs vyšniniai keksiukai

Vyšnios yra įprastas kepinių ingredientas, o koldūnams uogos suteikia malonios rūgštelės, palankiai nuspalvina tešlos skonį ir suteikia gaminiui naudingų savybių. Tokių produktų kepimas - vienas malonumas virėjui. Dėkingi bus ir vaikai, ir draugai, jei vaišins juos tokiais kepiniais. Svarbiausia, kad tokių kepinių produktai nekainuoja daug pinigų.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs vyšniniai keksiukai Žingsnis 1
Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje su šaukštu cukraus. Išmaišykite ir palikite šiltoje vietoje 10-15 minučių. Tada supilkite šiltą pieną, vanilę, kiaušinį, suminkštintą sviestą, likusius miltus ir užminkykite tešlą. Palikite pakilti apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Saldūs vyšniniai keksiukai Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į sluoksnį. Stikline ar puodeliu išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno jų vidurį dėkite po šaukštą vyšnių ir cukraus, uždenkite kitu apskritimu ir užspauskite.

Žingsnis 3

Saldūs vyšniniai keksiukai Žingsnis 3
Kepkite koldūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi iš abiejų pusių. Patikrinkite, ar keksiukai gražiai parudavę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos