Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais
Bet kurio stalo puošmena bus salotos "Grybų pievelė" su pačių pagamintomis korėjietiškomis morkomis. Šioms salotoms svarbu paruošti grybų. Nusipirktus grybus laikykite šaldytuve inde, iškloti popieriniais rankšluosčiais. Prieš gamindami produktą nuplaukite arba nuvalykite jį drėgnu rankšluosčiu. Tada pašalinkite dalį kotelio ir priemaišas. Salotoms grybus pakepinkite su svogūnais arba iškepkite. Marinuotus grybus prieš naudojimą nusausinkite ir, jei reikia, supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite korėjietiškas morkas. Supjaustykite morkas šiaudeliais. Česnakus sutrinkite presu. Dubenyje sumaišykite prieskonius, druską, česnaką ir actą, tada išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite morkas į dubenį, suberkite prieskonius ir supilkite karštą aliejų. Palikite brinkti 2 valandas.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Sudėkite visus grybus, pusę druskos ir maltų juodųjų pipirų, garstyčias ir 2 valgomuosius šaukštus majonezo, išmaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų. Sudėkite grybus ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 3
Susmulkinkite ingredientus. Filė supjaustykite batonais, kiaušinius supjaustykite mažais 0,5x0,5 cm dydžio kubeliais. Sūrį susmulkinkite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas. Paimkite formą, jos dugną ir šonus išklokite maistine plėvele. Pirmąjį sluoksnį sudėkite grybus kepurėlėmis žemyn ir užberkite krapais. Apšlakstykite majonezu. Tada išdėliokite vištieną, pabarstykite ją druska ir pipirais, sudėkite kiaušinius. Aptepkite majonezu. Tada sudėkite korėjietiškas morkas ir sūrį.
Kategorijos