Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais

Bet kurio stalo puošmena bus salotos "Grybų pievelė" su pačių pagamintomis korėjietiškomis morkomis. Šioms salotoms svarbu paruošti grybų. Nusipirktus grybus laikykite šaldytuve inde, iškloti popieriniais rankšluosčiais. Prieš gamindami produktą nuplaukite arba nuvalykite jį drėgnu rankšluosčiu. Tada pašalinkite dalį kotelio ir priemaišas. Salotoms grybus pakepinkite su svogūnais arba iškepkite. Marinuotus grybus prieš naudojimą nusausinkite ir, jei reikia, supjaustykite gabalėliais.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.41/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais Žingsnis 1
Paruoškite korėjietiškas morkas. Supjaustykite morkas šiaudeliais. Česnakus sutrinkite presu. Dubenyje sumaišykite prieskonius, druską, česnaką ir actą, tada išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite morkas į dubenį, suberkite prieskonius ir supilkite karštą aliejų. Palikite brinkti 2 valandas.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Sudėkite visus grybus, pusę druskos ir maltų juodųjų pipirų, garstyčias ir 2 valgomuosius šaukštus majonezo, išmaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų. Sudėkite grybus ant kepimo skardos ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 3

Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais Žingsnis 3
Susmulkinkite ingredientus. Filė supjaustykite batonais, kiaušinius supjaustykite mažais 0,5x0,5 cm dydžio kubeliais. Sūrį susmulkinkite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 4

Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis ir šviežiais grybais Žingsnis 4
Paruoškite salotas. Paimkite formą, jos dugną ir šonus išklokite maistine plėvele. Pirmąjį sluoksnį sudėkite grybus kepurėlėmis žemyn ir užberkite krapais. Apšlakstykite majonezu. Tada išdėliokite vištieną, pabarstykite ją druska ir pipirais, sudėkite kiaušinius. Aptepkite majonezu. Tada sudėkite korėjietiškas morkas ir sūrį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos