Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir obuoliais
Krabų lazdeles 1973 m. išrado Japonijos bendrovė "Sugiyo". Jos buvo gaminamos iš surimio maltinukų, kurių pagrindą sudarė baltosios okeaninės žuvys. Į Rusiją jos atkeliavo 9-ajame dešimtmetyje. Norėdami išsirinkti kokybišką produktą, atkreipkite dėmesį į lazdelių sudėtį - svarbu, kad pirmoje vietoje būtų maltas surimio maltinukas. Blogai, jei yra ne ji, o sojos baltymai. Taip pat svarbus angliavandenių ir baltymų santykis. Gerai, kai pirmųjų yra mažiau, o antrųjų - daugiau. Venkite labai ryškių spalvų: jos rodo daug dažiklių.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Atskirai sutarkuokite lydytą sūrį, obuolį, kiaušinius ir krabų lazdeles stambia tarka.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sluoksniuokite salotas tokia tvarka: lydytas sūris, svogūnas, trečdalis krabų lazdelių, obuolys, kiaušiniai, likusios krabų lazdelės. Po kiekvieno sluoksnio, išskyrus paskutinį, padarykite majonezo akutes.
Kategorijos