Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir obuoliais

Krabų lazdeles 1973 m. išrado Japonijos bendrovė "Sugiyo". Jos buvo gaminamos iš surimio maltinukų, kurių pagrindą sudarė baltosios okeaninės žuvys. Į Rusiją jos atkeliavo 9-ajame dešimtmetyje. Norėdami išsirinkti kokybišką produktą, atkreipkite dėmesį į lazdelių sudėtį - svarbu, kad pirmoje vietoje būtų maltas surimio maltinukas. Blogai, jei yra ne ji, o sojos baltymai. Taip pat svarbus angliavandenių ir baltymų santykis. Gerai, kai pirmųjų yra mažiau, o antrųjų - daugiau. Venkite labai ryškių spalvų: jos rodo daug dažiklių.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir obuoliais Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Atskirai sutarkuokite lydytą sūrį, obuolį, kiaušinius ir krabų lazdeles stambia tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su krabų lazdelėmis ir obuoliais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sluoksniuokite salotas tokia tvarka: lydytas sūris, svogūnas, trečdalis krabų lazdelių, obuolys, kiaušiniai, likusios krabų lazdelės. Po kiekvieno sluoksnio, išskyrus paskutinį, padarykite majonezo akutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos