Žingsnis 1
Paruoškite grybų ikrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir lengvai apkepkite šviežius grybus, tada sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite, kol jie taps auksiniai, apie 7 minutes. Pagardinkite druska. Džiovintus grybus sudėkite į puodą, supilkite citrinos sultis ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Paruoštus šviežius ir džiovintus grybus sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant sausos keptuvės išdžiovinkite duonos riekes. Išdžiūvusias riekes įtrinkite viena česnako skiltele, sudėkite grybų ikrus. Išdėliokite kiaušinių griežinėlius, pabarstykite skrebučius žaliaisiais svogūnais.