Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže

Ar žinojote, kad vien išvirti makaronus nepakanka. Juos reikia tinkamai išvirti. Tradiciškai italai juos verda taip: 100 g produkto reikia 1 litro vandens. Pagrindinė virimo taisyklė - spagečiai turi laisvai plaukioti skystyje, kitaip jie sulips.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvės dugną sudėkite česnakus. Kepkite apie 30 sekundžių nuolat maišydami. Į česnaką sudėkite krevetes. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Kepkite jas 2 minutes. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 1 minutę. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.

Žingsnis 2

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže Žingsnis 2
Išvirkite spagečius su krevetėmis ir česnakais. Perkelkite spagečius į padažą. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos