Publikavimo data: 2024-03-30
Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže
Ar žinojote, kad vien išvirti makaronus nepakanka. Juos reikia tinkamai išvirti. Tradiciškai italai juos verda taip: 100 g produkto reikia 1 litro vandens. Pagrindinė virimo taisyklė - spagečiai turi laisvai plaukioti skystyje, kitaip jie sulips.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvės dugną sudėkite česnakus. Kepkite apie 30 sekundžių nuolat maišydami. Į česnaką sudėkite krevetes. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Kepkite jas 2 minutes. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 1 minutę. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius su krevetėmis ir česnakais. Perkelkite spagečius į padažą. Gerai išmaišykite.
Kategorijos