Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže

Ar žinojote, kad vien išvirti makaronus nepakanka. Juos reikia tinkamai išvirti. Tradiciškai italai juos verda taip: 100 g produkto reikia 1 litro vandens. Pagrindinė virimo taisyklė - spagečiai turi laisvai plaukioti skystyje, kitaip jie sulips.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
27 g

Ingredientai (9)

Porcijos
4
250.00 g
2.00 šaukštai.
3.00 .
pagal skonį
pagal skonį
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į keptuvės dugną sudėkite česnakus. Kepkite apie 30 sekundžių nuolat maišydami. Į česnaką sudėkite krevetes. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Kepkite jas 2 minutes. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 1 minutę. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.

Žingsnis 2

Spagečiai su krevetėmis česnakiniame padaže Žingsnis 2
Išvirkite spagečius su krevetėmis ir česnakais. Perkelkite spagečius į padažą. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai