Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigių bandelės su džemu.
Kiekviena šeimininkė bent kartą gyvenime turėtų išsikepti sluoksniuotos tešlos bandelių. Ją naudoti labai nesudėtinga, o kulinarinio darbo rezultatas visada įspūdingas! Apetitiškos ir erdvios sraigių bandelės, panašios į cinnabonus (amerikietiškas cinamono bandeles su sviesto kremu). Prieš tai atšildykite sluoksniuotą tešlą, kad su ja būtų lengviau dirbti. Išvyniokite ją ir ištepkite džemu. Tai gali būti obuolių arba vaisių uogienė. Viskas priklauso nuo jūsų skonio. Šiek tiek laiko ir bandelės paruoštos!
Žingsnis 1
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Tada tolygiai patepkite sluoksniuotą tešlą uogiene.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į kelias lygias dalis. Paruoškite kepimo indą. Sudėkite sraigių bandeles ant kepimo formos dugno šonais į viršų. Tarp bandelių palikite vietos, nes bandelės didės. Aptepkite bandeles vištienos kiaušinio tryniu ir pašaukite formą į orkaitę.
Žingsnis 3
Sraigių bandeles kepkite 25 minutes iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, išjunkite orkaitę, atsargiai išimkite formą ir palikite bandeles 10 minučių atvėsti.
Žingsnis 4
Atsargiai perkelkite bandeles iš kepimo formos į krepšį arba gilią lėkštę. Patiekite!
Kategorijos