Sraigių bandelės su džemu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sraigių bandelės su džemu.

Kiekviena šeimininkė bent kartą gyvenime turėtų išsikepti sluoksniuotos tešlos bandelių. Ją naudoti labai nesudėtinga, o kulinarinio darbo rezultatas visada įspūdingas! Apetitiškos ir erdvios sraigių bandelės, panašios į cinnabonus (amerikietiškas cinamono bandeles su sviesto kremu). Prieš tai atšildykite sluoksniuotą tešlą, kad su ja būtų lengviau dirbti. Išvyniokite ją ir ištepkite džemu. Tai gali būti obuolių arba vaisių uogienė. Viskas priklauso nuo jūsų skonio. Šiek tiek laiko ir bandelės paruoštos!
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigių bandelės su džemu. Žingsnis 1
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Tada tolygiai patepkite sluoksniuotą tešlą uogiene.

Žingsnis 2

Sraigių bandelės su džemu. Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į kelias lygias dalis. Paruoškite kepimo indą. Sudėkite sraigių bandeles ant kepimo formos dugno šonais į viršų. Tarp bandelių palikite vietos, nes bandelės didės. Aptepkite bandeles vištienos kiaušinio tryniu ir pašaukite formą į orkaitę.

Žingsnis 3

Sraigių bandelės su džemu. Žingsnis 3
Sraigių bandeles kepkite 25 minutes iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, išjunkite orkaitę, atsargiai išimkite formą ir palikite bandeles 10 minučių atvėsti.

Žingsnis 4

Sraigių bandelės su džemu. Žingsnis 4
Atsargiai perkelkite bandeles iš kepimo formos į krepšį arba gilią lėkštę. Patiekite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos