Suluguni valtys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Suluguni valtys

Chačapuri yra vienas iš garsiausių gruziniškų patiekalų. Klasikiniai gruziniški chačapuri gaminami su Imeretijos sūriu, bet kadangi jo sunku rasti, virėjai išsisuka iš padėties, pridėdami gerai išsilydančių sūrių. Pavyzdžiui, mocarelos, suluguni arba minkštosios bryndzos.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suluguni valtys Žingsnis 1
Kol tešla kyla, stambia tarka sutarkuokite suluguni sūrį. Padalykite tešlą į lygias dalis. Iškočiokite norimo dydžio ir storio pyragą.

Žingsnis 2

Suluguni valtys Žingsnis 2
Į susuktų pyragėlių vidurį dėkite tarkuoto sūrio. Suvyniokite kraštus, kad gautųsi laiveliai. Įmuškite kiaušinį ir aptepkite juo kraštus. Palikite pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 3

Suluguni valtys Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200° ir įdėkite laivelius 30 minučių. Kai laiveliai paruduos, į kiekvieną įmuškite po 1 kiaušinį ir lengvai pasūdykite. Dėkite atgal į orkaitę ir prieš išimdami palaukite, kol baltymai pabals, kad trynys dar būtų skystas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos