Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu.

Trifle sudaro biskvito, sausainių ar pyrago gabalėliai, pamirkyti šeryje. Šerį galima pakeisti romu, brendžiu arba saldžiu impregnantu. Taip pat neatsiejama deserto sudedamoji dalis yra grietinėlė, ji sujungia visus ingredientus. Na, ir, žinoma, vaisiai, riešutai, uogos, džemas, kurie užbaigia kompoziciją. Desertas gaminamas tik iš kelių ingredientų, jam pagaminti nereikia daug laiko ir pastangų, o koks gardumas ir grožis gaunasi!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite grietinę. Į dubenį sudėkite grietinę ir cukraus pudrą. Sudedamąsias dalis gerai suplakite šakute arba plaktuvu. Plakite, kol cukraus pudra visiškai ištirps.

Žingsnis 2

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. Žingsnis 2
Sulaužykite sausainius gabaliukais, šiek tiek juos sutrupinkite ir sudėkite ant kremacijos indo dugno. Tada lėtai, plonai supilkite šaukštą romo, tolygiai paskirstydami alkoholį po visą sulaužytų sausainių paviršių, kuo labiau įmirkydami visą sluoksnį.

Žingsnis 3

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. Žingsnis 3
Nuplėškite braškių uodegėles, nuplaukite uogas ir nusausinkite. Supjaustykite braškes plonais griežinėliais ir sudėkite juos į crème fraîche ant sausainių.

Žingsnis 4

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. Žingsnis 4
Įdarykite sausainius ir braškes iš anksto paruošta grietine.

Žingsnis 5

Trifelis su braškėmis ir baltuoju romu. Žingsnis 5
Papuoškite padėklą pabarstydami kremą ruduoju cukrumi. Ant viršaus uždėkite braškių griežinėlių arba sveikų uogų. Taip pat į desertą įdėkite šakelę ar kelis mėtų lapelius, kad jis būtų dar gražesnis. Patiekalą galite papuošti ir kitaip, pavyzdžiui, apibarstyti kapotais riešutais ir tarkuotu šokoladu, tai taip pat bus labai gražu ir skanu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos