Ukrainietiška pupelių sriuba su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Ukrainietiška pupelių sriuba su kiauliena

Tik nedaugelis gali atsisakyti karštos, sočios ukrainietiškos pupelių sriubos su kiauliena. Nedideli gabalėliai švelnios, minkštos, sultingos kiaulienos, baltosios pupelės, bulvės, kepti svogūnai ir morkos, kvapnūs prieskoniai, nepakartojamas šviežių žolelių skonis ir sotus mėsos sultinys - tai nepaprastai skanu ir sotu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ukrainietiška pupelių sriuba su kiauliena Žingsnis 1
Sudėkite pupeles į puodą, užvirinkite vandenį ir nusausinkite. Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais, supilkite naują vandenį į puodą su pupelėmis, įmeskite kiaulienos gabalėlius. Kai vanduo pradės virti, būtinai nuimkite putas ir virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, kol pusiau išvirs.

Žingsnis 2

Ukrainietiška pupelių sriuba su kiauliena Žingsnis 2
Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, įberkite druskos ir troškinkite dar 10 minučių. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Ukrainietiška pupelių sriuba su kiauliena Žingsnis 3
Į verdantį sultinį suberkite morkų ir svogūnų kepsnius, lauro lapą, pipirus, virkite sriubą dar 10 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos