Vegetariška šavarma su indišku sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Vegetariška šavarma su indišku sūriu

Skani šavarma tiems, kurie nevalgo mėsos. Vietoj jų naudojamas Adygėjos sūris ir Masdamo sūris. Šavarma būna labai sultinga ir sotinga.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariška šavarma su indišku sūriu Žingsnis 1
Keptuvėje su prieskoniais ir kariu kepkite plonus Adygėjos sūrio gabalėlius, kol jie taps auksiniai. Supjaustykite mažais kvadratėliais.

Žingsnis 2

Vegetariška šavarma su indišku sūriu Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorą, agurką ir kopūstą griežinėliais.

Žingsnis 3

Vegetariška šavarma su indišku sūriu Žingsnis 3
Viską sudėkite ant sūrios pitos, užberkite paprikų ir padažo ir suvyniokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos