Publikavimo data: 2024-06-08
Vyšnių sulčių želė
Ruošiant želė su sultimis, rinkitės natūralų produktą ir atidžiai perskaitykite ant pakuotės nurodytą sulčių sudėtį. Kokybiškame gėrime yra 100 % sulčių, o nektare jų turi būti ne mažiau kaip 20-50 %. Jei želė ruošiate formelėse, išimkite ją, prieš tai palaikę formeles karštame vandenyje, tačiau neleiskite karštam vandeniui patekti ant želė. Į želė sultis galima dėti šviežių arba šaldytų vaisių ir uogų.
Žingsnis 1
Paruoškite sultis su želatina. Supilkite vyšnių sultis į puodą ir suberkite cukrų. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir užvirinkite sultis. Tada išjunkite ugnį ir supilkite želatiną. Išmaišykite ir palikite 5-7 minutes, kad želatina išbrinktų. Tada želė išmaišykite, kad želatinos dalelės tolygiai ištirptų.
Žingsnis 2
Palikite želė sustingti. Supilkite želė į formeles arba kremus. Palikite juos šaltai 1-2 valandoms. Po šio laiko želė sukietės ir bus paruošta patiekti.
Kategorijos