Vyšnių sulčių želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vyšnių sulčių želė

Ruošiant želė su sultimis, rinkitės natūralų produktą ir atidžiai perskaitykite ant pakuotės nurodytą sulčių sudėtį. Kokybiškame gėrime yra 100 % sulčių, o nektare jų turi būti ne mažiau kaip 20-50 %. Jei želė ruošiate formelėse, išimkite ją, prieš tai palaikę formeles karštame vandenyje, tačiau neleiskite karštam vandeniui patekti ant želė. Į želė sultis galima dėti šviežių arba šaldytų vaisių ir uogų.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vyšnių sulčių želė Žingsnis 1
Paruoškite sultis su želatina. Supilkite vyšnių sultis į puodą ir suberkite cukrų. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir užvirinkite sultis. Tada išjunkite ugnį ir supilkite želatiną. Išmaišykite ir palikite 5-7 minutes, kad želatina išbrinktų. Tada želė išmaišykite, kad želatinos dalelės tolygiai ištirptų.

Žingsnis 2

Vyšnių sulčių želė Žingsnis 2
Palikite želė sustingti. Supilkite želė į formeles arba kremus. Palikite juos šaltai 1-2 valandoms. Po šio laiko želė sukietės ir bus paruošta patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos