Publikavimo data: 2024-05-25
Sotūs cukinijų blyneliai su lašiša
Sultingi ir sotūs cukinijų blyneliai nepaliks abejingo nė vieno gurmano. Švelnus varškės įdaras su lašiša tiesiog tirpsta burnoje. Jei pavargote nuo įprastų blynų, štai puiki alternatyva ne tik skonio, bet ir naudos prasme. Nors cukinijų ir lašišos derinys laikomas netradiciniu, vis dėlto jį mėgsta daugelis.
Žingsnis 1
Į susmulkintą cukiniją įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir druską. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą iki skystos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įkaitinkite. Supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę ir kepkite po dangčiu iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos