Sotūs cukinijų blyneliai su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sotūs cukinijų blyneliai su lašiša

Sultingi ir sotūs cukinijų blyneliai nepaliks abejingo nė vieno gurmano. Švelnus varškės įdaras su lašiša tiesiog tirpsta burnoje. Jei pavargote nuo įprastų blynų, štai puiki alternatyva ne tik skonio, bet ir naudos prasme. Nors cukinijų ir lašišos derinys laikomas netradiciniu, vis dėlto jį mėgsta daugelis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sotūs cukinijų blyneliai su lašiša Žingsnis 1
Į susmulkintą cukiniją įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir druską. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą iki skystos grietinės konsistencijos.

Žingsnis 2

Sotūs cukinijų blyneliai su lašiša Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įkaitinkite. Supilkite tešlą į įkaitintą keptuvę ir kepkite po dangčiu iš abiejų pusių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos